به گزارش خبرنگار مهر، نبیالله محمدی، ظهر پنجشنبه در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان زنجان اظهار کرد: اعتبارات عمرانی ملی و استانی برای سال ۱۴۰۴ حدود ۵۵۰ همت خواهد بود و با توجه به محدود بودن اعتبارات، اولویتبندی پروژههای عمرانی مهم است.
وی با بیان اینکه مشکل زمان پرداخت اعتبارات عمرانی استانهای سردسیر را پیگیری میکنیم، عنوان کرد: تقویت تنخواه اول سال باید اتفاق بیفتد و درصد تخصیصهای ۶ ماهه اول سال نسبت به استانهای گرمسیر بیشتر باشد.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در بازگشت حقوق دولتی معادن مشکل داریم، خاطرنشان کرد: استان زنجان درآمدهای مالیاتی مازاد بر مصوب دارد که باید به استان بازگردد.
وی ادامه داد: معمولاً به دلیل وجود دو محل حقوق دولتی معادن و درامدهای مالی مازاد بر مصوب، در تخصیص اعتبارات درآمدهای استان زنجان را ۱۰ تا ۲۰ درصد کمتر از میانگین کشوری در نظر میگرفتند، در حالی که این دو جنبه تشویقی دارد و نباید تأثیری بر سهم تخصیصهای استان بگذارد.
محمدی با اشاره به اینکه در استان زنجان در اعتبارات رتبه ۲۷ و وصول مالیات رتبه ۱۲ را دارد، تأکید کرد: این شکاف باید پر شود و در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ موارد خوبی گنجانده شده است.
وی یادآور شد: در بودجه سال آینده برای تأمین مالی به شهرداریها اجازه داده شده برای تأمین حمل و نقل عمومی اوراق مالی اسلامی منتشر کنند و تسهیلات اشتغال خوبی پیشبینی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان نیز در این جلسه اظهار کرد: آب شرب بیش از ۲۰۰ روستا تأمین شده است و ۲۸۶ روستا در تنش آبی داریم و لازم است حمایت از آب و فاضلاب برای برآورده شدن انتظارات صورت گیرد.
علی محمد نادرخانی با اشاره به اینکه در خدابنده با ۵۰ درصد آورده مردم و ۵۰ درصد آورده آب و فاضلاب بیش از ۳۰ پروژه به اجرا درآمد، خاطرنشان کرد: اگر مشارکتهای مردم نبود، اجرای این پروژهها میسر نمیشد.
وی با بیان اینکه امسال ۶۲ روستا به روستاهای دارای تنش آبی اضافه شد، تصریح کرد: در شهرستان ماهنشان بیشترین تنش را داریم.
نظر شما